tirsdag 28. juli 2009

Påkledd i 9 1/2 uke

Det er ikke det filmen er mest husket for, men Kim Basinger har også klær på i "9 1/2 Weeks". Og fine slike. 80-tallet på sitt beste, kan man si. Store hvite skjorter, sota øyne og en vakker "Calvin Kleinsk" fargepalett.

fredag 24. juli 2009

Film: Alice in Wonderland

Tim Burton har kastet seg over en filmatisering av "Alice in Wonderland". Selvfølgelig er Johnny Depp med. Og Burtons mrs' Helena Bonham Carter. Gothkongen Tim Burton leverer sikkert en gladskummel film, av høy kvalitet som vanlig.

torsdag 23. juli 2009

Louisiana DK

Louisiana i Humlebæk nord for København er et museum jeg stadig kommer tilbake til. Både deres midlertidige utstillinger, denne gangen om bærekraftig arkitektur, og deres permanente med klassikere som Picasso og Warhol - kombinert med nyere samtidskunst som Elmgreen og Dragset, gjør dette til et must-see museum.

Utearealene med skulpturer og grønne områder er verdt en time i seg selv. Når man i tillegg spiser dagens brunch for 119kr og shopper litt i butikken går det fort en hel dag...

torsdag 16. juli 2009

Tørst i sommervarmen?

Det blir en liten tur til nord-sjælland i helgen. Og med litt flaks blir noen Ale nr 16 øl med hjem igjen. Dette skriver Bryggeriet Refsvindinge :

"Ale nr. 16 blev brygget for første gang i 1995. Det er en mørk overgæret guldøl, brygget på vand, malt, humle & original engelsk gær. I 1997 blev Ale nr. 16 kåret som Danmarks bedste øl, det samme skete i 2000, hvor den også fik en 3. plads på verdensplan."

Kim Gordon om mote

Vogue-intervju med Kim Gordon om mote ser du her.