søndag 7. desember 2008

Miami Ink - hvordan reality tv blir kult



Et av årets store samtaleemner på julebord har vært tv-serien Miami Ink. Dagligdagen for en liten tattoo sjappe på South Beach i Miami tiltrekker seg åpenbart mange seere i min omgangskrets, inkludert meg selv.

Miami Ink kan ses fra kl. 19.00 på Discovery og en dobbeldose på søndager kl. 18.00 - 20.00.

Etter en uhøytidelig avstemming (intet blir vel mer uhøytidelig enn fulle damer på julebord) fremstår tatovør Chris Garver (lengst tv på bildet) som favorittpersonen i serien. Mens alle ser på med skrekkblandet fryd når lærling Yoji Harada skal prøve seg på enda en skjelvende tatovering.

Gjengen har til daglig tatto sjappa Love Hate hvor hvem som helst kan komme og få en tatovering. Riktignok til en mye høyere pris enn hos andre tatovører, og mest sannsynlig ikke av en av tv-seriens hovedpersoner.

Kundene i selve tv-serien Miami Ink blir valgt ut i forkant - og her kan man søke om å bli med. Dette sikrer at alle som kommer innom butikken har en tårevåt historie bak seg, og som de gjerne forteller til kameraet.

Programmet har en severdig kombinasjon av fete tatoveringer, lettkledde menn og kvinner, rørende historier og en overveiende feel good "bad boy" stemning. Must see tv?

1 kommentar:

Bjørn Bjørlo Bauthler sa...

Hei sann Carmelita .

Vi ville bare informere deg personlig om at vi har Kat Von D/Chris NuNez egene disigner capser på vår Netthadel :(det er jo den dama som inspirer di fleste jenter /gutter å for den slags skyld )

https://dob.nordicshops.com

og mange flere ting fra dem , Disse er orginal varene fra statene (usa ) alt annet er kopier eller kina replikaer .

Samt vi har alle capsene dem har gitt ut intilvidre på vår nettbutikk :https://dob.nordicshops.com å med dette har vi flere kule efekter fra mange kjente steder / merker/firamer/tv serier .
Som Miami ink /Skin industry /Fatkid tattos /Guinnesn (øl merker) /Hustler /Rout 66 pluss mange mange flere ting .

Vi har premiære bileter i Konkuransene våre og gratis frakt pluss(muligens Miami ink Efekter å ) som Konkuranser Har vi ikke Ekspedisjons Gebyrer på vår handel .

Håper du tar en titt innom .

Velkommen er du !!!!!

suporten vår ligger for tiden på the.best@live.no